A Tilia Borvendéglő a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Hagyományos, magyaros konyhát képviselünk, megspékelve egy kis mediterrán, néha észak-afrikai, ázsiai vagy skandináv stíluselemmel. Bármit is készítünk, mi is azt eszük. És mi szeretünk finomakat enni! Ez a garancia arra, hogy nem okozunk csalódást.
Számunkra a Balaton nem csak a tó, nem csak a hegy és főleg nem a rátelepedő turizmus. Semmi sem balatoni, ami nem tartozik a tájba, de bármi lehet balatoni, ami itt is megterem. Hiába nem klasszikus eleme az itteni konyhának a levendula, hiába nincs évszázados tradíció a verjus készítésben. Számunkra az a helyi, ami megtalálja itt a maga szerepét.
Ha egy életérzést szeretnénk megfogni, akkor nyáron a sült keszeg ropogása, illata, íze; télen pedig a disznótor hideg fogásai, amik balatoni asszociációkat keltenek bennünk. Ha mi kellene, hogy egy balatoni ételt álmodjunk, abban a fogásban biztosan szerepelne a bor, a mandula, a süllő és a napsütés.